Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image
Previous Next
Όροι
 
ΑΦΟΙ Α. ΜΑΓΚΑΦΑ 
Υφαντουργική Χαλκίδα
Η υφαντουργική βιομηχανία μας “ΑΦΟΙ Α. ΜΑΓΚΑΦΑ” η οποία εδρεύει στην περιοχή Δοκός στην Χαλκίδα, ιδρύθηκε το 1967 και από τότε δραστηριοποιείται ασταμάτητα με το ίδιο μεράκι και αγάπη στο χώρο της υφαντουργίας.  Αποτελεί μία από τις ελάχιστες ελληνικές υφαντουργικές βιομηχανίες που παράγουν τα προϊόντα τους στον ελλαδικό χώρο και χρησιμοποιώντας αποκλειστικά Ελληνικές πρώτες ύλες, υποστηρίζοντας έτσι την εγχώρια οικονομία.
 
Στις σύγχρονες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις μας (10 στρέμματα ) με την χρήση σύγχρονων μηχανημάτων παράγουμε βαμβακερά 100% είδη ιματισμού όπως, πετσέτες, σεντόνια και μπουρνούζια για ξενοδοχεία, κομμωτήρια, εστιατόρια, γυμναστήρια αλλά και για όλες τις ανάγκες των πελατών που χρειάζονται είδη ιματισμού σε χονδρική. 
 
Παρέχουμε τη δυνατότητα στα προϊόντα μας να εμφανίζουν κεντημένο ή με την μέθοδο ζακάρ (ενδούφανση) το λογότυπο της επιχείρησής σας με πιστότητα στο design και τα χρώματα, ώστε να αποδίδεται αναλλοίωτη η ταυτότητα της επιχείρησή σας.
 
Ξεχωρίζουμε για την υψηλή ποιότητα και αυστηρών προδιαγραφών προϊόντων που παράγουμε, αλλά και για την δυνατότητα κάλυψης οποιασδήποτε μεγάλης παραγγελίας και την επανάληψή της, σε συμφέρουσες τιμές.
 
 
Δυνατότητα αποστολής των προϊόντων μας σε όλη την Ελλάδα. 
 
Στόχος μας είναι να είμαστε πάντα κοντά στον επαγγελματία, προσφέροντας του προϊόντα ιματισμού με κριτήρια αξιολόγησης την άριστη ποιότητα, την αντοχή σε σκληρή επαγγελματική χρήση και την δυνατότερη χαμηλή τιμή. 
 
Κύριο μέλημα μας είναι να σεβόμαστε τις διαρκώς αυξανόμενες απαιτήσεις της αγοράς στο χώρο και να εγγυόμαστε στην επιχείρησή σας το κατάλληλο προϊόν στους ταχύτερους χρόνους παράδοσης.

Δοκός, Χαλκίδα
Τηλ: 2221092592
E-mail: magafasbros@yahoo.gr